USEIN KYSYTTYÄ

Miten voin ottaa teihin yhteyttä?


Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@koiralainen.com, jossa asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä!


Missä te myytte?

 

Me myymme tuotteitamme vain verkkokaupassamme.

 


Voinko muuttaa tai peruuttaa tilaukseni?


Koska pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti, sinun on pyydettävä muutoksia/peruutuksia 12 tunnin kuluessa tilauksesta. Kaikki tämän ajan jälkeen esitetyt pyynnöt hylätään. Tilauksen voi palauttaa ja saada täyden hyvityksen sen jälkeen, kun se on vastaanotettu.


Mitä maksutapoja hyväksytte?


Hyväksymme kaikki tärkeimmät luottokortit (VISA, Mastercard, AMEX) ja PayPal-maksut.


Milloin tilaukseni käsitellään?


Kaikki tilaukset käsitellään ja lähetetään varastostamme. Varaa ylimääräistä aikaa tilauksesi käsittelyyn lomien ja alennusmyyntikausien aikana. Käsittelemme tilauksia maanantaista perjantaihin. Tilaukset käsitellään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauspäivästä ja lähetetään käsittelypäivää seuraavana päivänä. Huomioithan, että emme lähetä viikonloppuisin.


Kuinka kauan kestää saada tilaukseni?


Suuren kysynnän vuoksi tilausten saapuminen voi kestää 1-4 viikkoa.


Mitä jos en saa tilaustani?


Jos et saa tilaustasi 30 päivän kuluessa lähettämisestä, olet oikeutettu täyteen hyvitykseen.


Veloitetaanko minulta tullit ja verot?


Sivustollamme näkyvät hinnat ovat verottomia euroina, mikä tarkoittaa, että saatat joutua maksamaan tulleja ja veroja, kun saat tilauksesi. Kun tilauksesi saapuu lopulliseen määränpäähänsä, siitä voidaan periä tuontiveroja, tulleja ja niihin liittyviä tullimaksuja, jotka määräytyvät paikallisen tullitoimiston mukaan. Näiden maksujen ja verojen maksaminen on sinun vastuullasi, emmekä me vastaa niistä. Emme ole vastuussa maasi tullin aiheuttamista viivästyksistä. Lisätietoja maksuista saat paikallisesta tullitoimistosta.Miten palautan tuotteen?


Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@koiralainen.com.


Mitä jos vastaanottamani tuote(et) on viallinen/virheellinen/vaurioitunut?

Ota meihin yhteyttä, jos olet saanut virheellisen, puuttuvan ja/tai viallisen tavaran. Liitä mukaan tilausnumerosi, valokuvia tuotteesta (tuotteista) ja kaikki asiaan liittyvät viitteet paketin saatuasi. Teemme parhaamme ratkaistaksemme tapauksesi mahdollisimman pian.


Milloin saan hyvitykseni?


Kaikki palautukset hyvitetään alkuperäiselle maksutavallesi. Jos maksoit luotto- tai pankkikortilla, palautukset lähetetään kortin myöntäneeseen pankkiin 7-10 arkipäivän kuluessa palautetun tuotteen tai peruutuspyynnön vastaanottamisesta. Ota yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin, jos sinulla on kysyttävää siitä, milloin hyvitys kirjataan tilillesi. Jos et ole vielä saanut hyvitystä palautuksestasi, toimi näin: Ota yhteyttä pankkiin/luottokorttiyhtiöön. Saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin hyvitys kirjataan tilillesi.